Pálení pochvy v těhotěnství

Dobrý den pane doktore, kvůli již zmíněným potížím v nadpise mi byl nasazen Macmiror 500 complex vaginální globule, léčba trvala 8 dní. Nyní je to týden po dobrání a pálení stále trvá a zhoršuje se. Pan doktor mi tedy dnes dal globule Tatraborico cum natrio s tím, že už víc udělat nemůže. Chci se tedy zeptat, zda Macmiror vyhubil všechno, co by mohlo způsobit infekci placenty a plodových obalů? Stále mám strach, že může být plod ohrožen, když pálení stále trvá. Chlamydie a kvasinky negativní, zbytek stěrů se nedělal. Co by mi mohlo ještě na pálení pomoct?A můžu být v klidu? děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, tetraborické globule jsou v těhotenství ideální, výborné jsou i výplachy rosalginem, klidní sliznice. Dobré přeléčit i partnera.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I diabetici mohou mít potíže se srdcem
Články: I diabetici mohou mít potíže se srdcem
Srdeční a cévní onemocnění...
Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Články: Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Na počátku je nepříjemné...
Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Články: Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Zdravá strava je nejlepší...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Revmatoidní artritida: ohrožen je i zrak
Články: Revmatoidní artritida: ohrožen je i zrak
Přestože se v názvu této...
Čtyři zlatá pravidla pro udržení cukru pod kontrolou
Články: Čtyři zlatá pravidla pro udržení cukru pod kontrolou
Cukrovka se zdaleka neřeší...
Těhulky, nebojte se očkování proti žloutence
Články: Těhulky, nebojte se očkování proti žloutence
Podávání jakýchkoli léků...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: