Paleni žahy už 2 roky.

Pane doktore beru leky už 2 roky a nic mi nepomaha.Letost mi dělaly peha jicnu nález je patologicky,nejvic štav se mi vraci ve stoje.Dnes jsem konzultoval z lekařem a řekl mi že na operaci se mě boji dat že jsou velka rizika.Mam dotaz nehrozy mi časem rakovina jicnu?Když dochazi pořad ke dražděni jicnu?Mam tam už eroze na jicnu.Chci se ještě poradit mam tet často větry nema nato vliv palení žahy?Děkuji za odpověd zdravim Marek.

Odpověď odborníka:

Váš nález mi ve vaší otázce není jasný, měl byste mi sdělit podrobnost, nevím vlastně o co se u vás v jícnu jedná. Pokud myslíte na nejrůznější komplikace tak jistě ve vašem věku nic takového na mnoho procent nehrozí. Onemocnění ale smaozřejmě m§že hrozit každému člověku. Upřesněte prosím otázku a váš nález na jícnu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Virová žloutenka typu C a riziko vzniku vaskulitidy
Články: Virová žloutenka typu C a riziko vzniku vaskulitidy
Vaskulitidy jsou zánětlivá...
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Jak se vyhnout střevním obtížím při divertikulitidě?
Články: Jak se vyhnout střevním obtížím při divertikulitidě?
Divertikly jsou výchlipky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: