Palpitace

dobrý den, odpovídal jste mi na dotaz o vynechávání srdíčka, je to tak nepříjemné, že jsem si zašla k dr. pro oxazepan a dneska jsem si ho vzala a vůbec nic nepocituji žádné vynecháví je možné že psychika dokáže zařídit vynechvání srdce... je fakt, že jsem trpěla agorafobii, je možné že se zase vrací, prožila jsem také stresové období v září.. a ještě mám dotaz kolik má být zprávná hodnota draslíku v těle.. děkuji šárka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, psychický stav ovlivňuje chování a práci všech orgánů v těle včetně srdce. Pokud již nepociťujete vynechávání srdíčka tak to je dobře. Oxazepam působí na zklidnění psychiky, tak již vynechávání srdce necítíte. Srdeční příznaky jsou velmi citlivé na psychickém rozpoložení. Správná hodnota draslíku je 3,5- 5,0 mmol/l.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Ředění krve Beru léky na ředění krve (Aspirin) a bylo mi řečeno, že nemohu...
  • Osteochondróza Mám diagnózu Osteochondróza - Scheurmannova choroba 3.stupně...
  • Bilirubin Byla jsem na rozboru krve, kde mi našli zvýšenou hladinu bilirubinu...
  • Modřiny na nohou Trápí mě modřiny na nohou (na každé u kolen cca 16) a již asi...
  • Hypotyreoza Psala jsem už tento týden, děkuji za odpověď. Mám výsledky...
  • Seboroická keratoza Co to vlastně je? Je nebezpečí opakování? Mám to na nose...
 
Naposledy čtené: