Panenská blána

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda může dojít k protržení pochvy při masturbaci a nebo když do me castecne /asi 5 cm/ muz vnikne. děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano, při takovéto manipulaci může dojít k poškození panenské blány,nikoliv k protržení pochvy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: