Panna

Dobrý den, jsem panna, ale při hrátkách s mým přítelem jsem přišla do styku se semenem, antikoncepci neberu, je možné abych otěhotněla? je to už 3 měsíce a menstruaci jsem měla od té doby pravidelně, ale ted mám týden zpoždění. Mám se obávat? žádné jiné problémy nemám...

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Vzhledem k tomu, že jste už několikrát menstruovala, možnost těhotenství bych vyloučila, s největší pravděpodobností se bude jednat pouze o hormonální nerovnováhu. Pokud by se menstruace nedostavila ani během dalších dvou týdnů, doporučovala bych návštěvu gynekologa. Jen pro úplnost - pokud se dostane přítelovo sperma do vaší pochvy, otěhotnět můžete, bez ohledu na to zda jste panna nebo ne. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Epilepsie
Články: Epilepsie
Epilepsie není nic...
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: