Pobyt v kolektivu po nemoci

Dobrý den,moc Vás zdravím a děkuji za Váš čas i odpovedˇ.Ráda bych se zeptala na svého syna-4 a půl roku.Už měsíc má rýmu a kašel,rýma je žlutá,odkašlává jen občas.Před týdnem jsme s laryngitidou skončili v nemocnici.Jeho stav se zlepšil,dáváme na noc olejové zábaly na prsa,podáváme Sinecod sirup a pije slézový čaj.Moc to nepomáhá,kašle a má rýmu stále.Do školky ho tedˇ samozřejmě nedávám,doma se nudí,tak bych se chtěla zeptat,jestli by ho nějakým způsobem mohl ohrozit krátký pobyt mezi dětmi.Mám na mysli výtvarný kroužek.Ještě bych se ráda zeptala na dcerku,rok a půl-má na hlavičce stále viditelnou a pulzující fontanelu.Už ji nemá tak měkkou jako dřív,ale četla jsem,že v tomto věku již nemá být patrná.Není to známka nedostatku vitamínů?Děkuju moc,Radka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Radko, pro Vašeho syna je nejlepší klid na lůžku. Ne, že by ho mohl ohrozit klidový pobyt s ostatními dětmi, ale tím spíše ohrozíte ty děti, které jsou ještě zdravé. Za to by Vám jejich maminky jistě nepoděkovaly. Proto vydržte, než se syn úplně uzdraví. Omlouvám se, ale k zodpovězení dotazu k fontanele nemám dost znalostí ani zkušeností - požádala bych Vás se obrátit na pediatra.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: