Pocit cizího předmětu v krku

  • Dotaz od: Stanislava Petrčková
  • Publikováno: 7.11.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, již asi půl roku trpím pálením a bobolíváním v krku a pocitu cizího tělesa. Můj obvodní lékař mi naordinoval léky na alergii, které zpočátku pomohly, ale teď se problém zase vrátil. Na pohled jsou v krku vidět malé puchýřky, které nevím jestli tam patří nebo ne. Navím, zda to nemůže být u mě psychosomatický problém, protože na to já trpím. Čím víc na problém myslím, tím je to horší. Na ORL se bojím jít. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, oddalováním vyšetření na ORL věru nic nezískáte, hlavně, když vidíte puchýřky, jistě budou mít podklad v nějakém onemocnění. Odhodlejte se a běžte na ORL, chvilka nejsitoty se jistě vyplatí než zanedbat něco důležitého. Psychosomatika je vždy až na posledním místě, když se nic jiného nenajde. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x