Podlouhlý útvar

Dobrý den poslední dobou (nikdy jsem to teda nesledoval) když si hodně máčknu na levou stranu podbřišku tak jako bych měla takový podlouhlý útvar. Je to normální? Nemám se něčeho bát? Na stolici chodím pravidelně a žádné bolesti taky nemám. Předem děkuji za odpověď mám hrozný strach všude je teď rakovina je mi 22 let a jsem dosti hubená (nehubnu máme to v rodině tu hubenost)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve Vašem věku bych nepředpokládal závažnější onemocnění trávicího traktu. Pokud jste hubená, můžete si nahmatat část tlustého střeva - esovité kličky - v které je stolice.

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Smrkáte i v létě? Stálá rýma může být projevem alergie
Senná rýma zabíjí sexuální život
Články: Senná rýma zabíjí sexuální život
Senná rýma není jen plný...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Cukrovka - Diabetes Mellitus
Články: Cukrovka - Diabetes Mellitus
Diabetes mellitus, cukrovka...
24 hodin s revmatoidní artritidou – 5 tipů na pomoc
Články: 24 hodin s revmatoidní artritidou – 5 tipů na pomoc
Pokud trpíte revmatoidní...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: