Podráždění slinivky

Před měsícem mi byla zjištěna vyšší hodnota u slinivky po měsíci jsem byla na odběrech a trochu mi to kleslo na 2,05 ale porad je to vyšší obtíže nemam akorát mě občas tlačí v pravem boku nebo pod žebry,jim méně tak jsem i zhubla 1kg a půl ,předtím jsem ještě absolvovala rentgen negativní a ultrazvuk tam jen cysty na játrech. Mam jít ještě na nejake kontrolní vyšetření?nebo mam počkat zase měsíc kdy mám jít na kontrolu?bojim se abych neměla něco horšího. Děkuji Antalova

Odpověď odborníka:

Vyčkala bych na kontrolní vyšetření z krve, pokud budou stále vyšší, objednejte se na gastroenterologii, kde se doplní případěn další vyšetření (CT, ERCP apod.). Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: