Popovidani si

Dobry vecer,jiz cca tretim rokem mam potize s menstruacnim cyklem,vlastne nemenstruuji vubec.Kdyz navstivim sveho gynekologa,udela mi prohlidku (nic spatneho nezjisti),sestra mi pichne tzv. "vyvolavaci injekci",do deseti dnu se menses dostavi (krvaceni mi trva vetsinou jen kratce - 3-4 dny a slabe),dalsi mesic uz se mi ale menses zase nedostavi.Uz vazne nevim co bych mela delat,aby mi hormony zacaly spravne fungovat.Muj lekar mi doporucuje nekolik kil dat pryc (ano mam nadvahu),ale opravdu si nejsem uplne jista a nejsem presvedcena o tom,ze by telesna vaha mohla zapricinit tento problem..jaky na to mate nazor vy?A s pritelem uz uvazujeme o miminku,ale bohuzel bez ovulace to tedy nelze :-( Dnes jsem byla na gynekologii a mluvila jsem o tom se svym lekarem,doporucil mi "myo inositol" chtela bych se vas proto zeptat jaky vliv ma tento lek na otehotneni a jak vysokou pravdepodobnost mam v mem pripade na srovnani menstruacniho cyklu a otehotneni?Moc vam dekuji za vas cas odpovedet,krasny zbytek vecera.Adela

Odpověď odborníka:

Redukce váhy rozhodně prospěje jaké je pravděpodobnost otěhotnění není možno říci pokud nedochází k ovulaci je možno podat léky která mohou ovulaci vyvolat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: