Popraskane zilky na nohou

Dobry den,pred 3 mesici jsem zacala uzivat HA Lunafem,15 mesicu po druhem porodu,a na prave noze na holeni se mi objevily popraskane zilky. docetla jsem se ze to muze zpusovat antikoncepce. proto bych se chtela zeptat zda bych nemela prasky radsi vysadit. nemuze to byt priznak spatne srazlivosti krve ?? dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

dobrý den, metličky mohou být dány i věkem, téměř každá žena má metličky na nohách. Pokud by se rozšiřovaly, asi by bylo na zvážení nebrat HAK vůbec, spíše bych to nechala na aktuální stav. Pokud by Vám otékaly nohy a bolely, pak bych HAK nedoporučovala. Momentálně bych ji osobně nevysazovala.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x