Potíže s předkožkou

Je mi 15 let, do teď mi to nepřipadalo nějak důležité, myslel jsem, že to tak má každý, ale zrovna se učíme ve škole o rozmnožování. Chtěl jsem se to učit přes internet a zjistil jsem, že předkožka by se měla dostat při erekci pod žalud, což se u mě neděje, myslel jsem si, že je to zcela normální, až do teď. A také jsem si myslel, že žalud má být citlivý, ale jak tu čtu, tak je to přesně naopak! Při erekci se mi předkožka dostane jen do půlky žaludu a zbytek si musím udělat ručně, problém je v tom, že je to celkem bolestivé. A abych se vrátil k té bolesti žaludu, není to stále, ale málokdy mě ten dotek nebolí. Moc bych prosil o radu.. Pokud by se brala v úvahu návštěva urologa, tak bych měl otázku, jestli bych tam mohl jít sám, protože jsem dost stydlivý, nebo pokud stačí navštívit obvoďáka a ten by mi řekl co a jak. Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Karle,
dle popisu, který jsi poskytl se asi opravdu bude jednat o fimózu (zúžení předkožky) a určitě bych ti doporučoval tento stav řešit. Zajít za praktickým lékařem bude asi nejlepší, ten ti potom dá doporučení na urologii. Popřípadě můžeš zkusit urologii rovnou, ale tam tě někdy bez doporučení od PL nemusí vzít. V tom, že bys šel sám, problém nevidím.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x