Prasknutí kondomu

S partnerem nam prasnul kondom, jenže jsme to zjistili až po 4 dnech. Antikoncepci neberu, menstruaci jsem si oddalila o 6 dní díky citronu. Je menši pravděpodobnost, že jsem těhotna díky té menstruaci? a mužu ještě něco udělat teďkom nebo mam jen čekat? Díky.

Odpověď odborníka:

Kateřino, vzhledem k nechráněnému styku před 4 dny nyní již nemůžete nic udělat, pravděpodobnost otěhotnění závisí na fázi Vašeho menstruačního cyklu, pokud jste se nacházela v polovině cyklu, je pravděpodobnost nejvyšší. Přeji pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: