Předčasná ejakulace

Je mi 19 let a mám problém s předčasným vyvrcholením a přílišnou vrušivostí, je možné že by za tím mohla být příliš častá masturbace?

Odpověď odborníka:

Jane, pravděpodobnost s příliš časou masturbací je minimální. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: