Předčasná ejakulace

Dobrý den, kdysi jsem s tím neměl problém. Měl jsem přítelkyni x let a všechno bylo dobrý pak i když jsem žádnou neměl, tak jsem měl pohlavní styk celkem často a neměl jsem problémy s vydrží. Před 2 týdnama jsem měl pohlavní styk cca po půl roce. Hadám, že to asi bylo pod 3 minuty, ale řikál jsem si, že po dlouhý době, tak mě to asi jen rozhodilo. Pak jsem spal s tou holkou znovu v jedný pozici dobrý v druhý hotovo taky během chvilky docela dost mě to rozhodilo. Před pár dnama jsem byl s jinou holkou se kterou jsme měli cca 30 minutou předehru (nikdy jsem neměl tak dlouho předehru většinou tak kolem pár minut). Když mělo dojít na pohlavní styk, bylo to snad ještě horší než můj první pohlavní styk a ta ostuda. Nevím co mám dělat. Cestou k ní jsem myslel na to, že bych se měl aspon opít, aby to nedopadlo jak s tou naposled. Tak nevím jestli za to můžou pocity, podvědomí. Taky se mi poslední dobou stává, že mám občas (jednou za čas), problém s erekcí. Je pravda, že poslední dobou jsem mnohem vetší kuřák než jsem býval kdysi, tak jestli to má velký vliv? Navíc se mě ted poslední dobou stává, že po orgasmu mě bolí konec penisu. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, samozřejmě, že byste měl dodržovat co nejzdravější životní styl. Pokud jde o potíže tohoto typu s partnerkou, která není dlouhodobá, tak se to nedá moc dobře hodnotit. Srovnejte to s výdrží při masturbaci. Obvykle nejde o problém zdravotní, ale psychický - krátkodobý vztah, stres, nervozita, napětí organismu. Doporučil bych Vám znecitlivující gely a eventuálně léky na oddálení erekce.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Střeva
Články: Střeva
Starověký lékař Galén...
Crohnova nemoc: ohrožení pro dvojčata?
Články: Crohnova nemoc: ohrožení pro dvojčata?
Sice se nedá jednoznačně...
Trombóza kvůli antikoncepci? Velmi ojedinělá
Články: Trombóza kvůli antikoncepci? Velmi ojedinělá
Média se v současnosti plní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Potraviny, které prospějí žilnímu systému
Články: Potraviny, které prospějí žilnímu systému
Žilní systém je síť cév...
Cesta k řídnutí kostí vede přes alkohol
Články: Cesta k řídnutí kostí vede přes alkohol
Vápník je základní živina...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x