Předoperační vyšetření moči

Mám před operací náhrady kyč.kloubu, na předoperační vyšetření jsem měla výsledky moči B0,C0,ery 180,leuk 5, bakt.ojed. Praktický lékař mi nasadil na přeléčení CIPLOX 500. Ale už jsem měla po ATB 2x problém s kvasinkama /ikdyž užívám probiotika/.Teď po přeléčení jsem šla na vyš. cévkované moči, výsledek bude za týden, ale mám strach, že při přijetí na operaci budu mít v moči kvasinky a bojím se, že mě pošlou domů. Na kvasinky mi gynekolog nasadil Candibene /vaginární tablety/, stačí to, abych měla do týdne moč v pořádku a vzali mě na operaci? Děkuji Hanka

Odpověď odborníka:

V tuto chvíli je to asi nejlepší způsob, jak kvasinkovou infekci oslabit. Z toho nálezu v moči by se ale konkrétně zjistilo, že máte kvasinky. Spíš nepůjde o infekční zánět.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: