Přenost aids

Dobrý den, mám dotaz ohledně možnosti přenosu AIDS. Nedávno se mi přihodilo, že jsem se večer připletl do menší šarvátky mezi několika lidma. Podařilo se mi, poranit si (nejspíše o zuby jednoho z nich) kůži nad kloubem pravé ruky, kde mě poté začala téct krev, po této ráně jsem ihned odešel z centra dění. Chtěl jsem se zeptat jaká je při této situaci možnost přenosu AIDS případně dalších chorob. Děkuji mnohokrát

Odpověď odborníka:

Dobrý den-.bohužel,nepravděpodobné není nemožné.Vyhledejte svého registrujícího lékaře,domluvíte se na dalším postupu

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x