Přeskakování pilulek

Dobrý den, chci se Vás zeptat, zda jsem udělala velkou chybu, když jsem přeskočila prášky. Nikdy jsem nevynechala, jen jsem si vzala z jiného plata a z jiné řádky. Teď mám totiž potíže s pocitem na zvracení, který trvá již tři dny, tak mám strach, jestli nemůžu být těhotná. Předem děkuji za odpověď! Veronika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, potíž by být v případě,že berete monofázickou antikoncepci, neměla. nenapsala jste o jakou anitkoncepci se jedná a jaká čísla jste zaměnila....

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: