Preventivní prohlídka

Dobrý den, podstoupila jsem preventivní prohlídku u svého gynekologa. Dneska jsem si volala na výsledky a sestřička mi řekla, že jeden výsledek (myslím že řekla histologie nebo cytologie, ale nejsem si jistá) bude až za týden a ten druhý, že je v pořádku tím mi vyvrátila zánět). Vzhledem k tomu, že mám dlouhodobé problémy se špiněním či krvácením ( v případě odběru stěrů jsem silně krvácela), chtěla jsem se zeptat, co všechno ještě může druhý výsledek ukázat, zda-li je možné, že se ještě může potvrdit nějaký zánět nebo jeslti už mám počítat s tím, že to bude výsledek pouze na prokázání rakoviny. Špiním skoro tři měsíce v tahu a už jsme z toho zoufalá... nevím jestli je možné, aby to bylo způsobeno HA.

Odpověď odborníka:

Může to způsobit hormonální antikoncepce, potom by bylo vhodné uvažovat o změně a cytologie může ukázat i zánětlivé změny na děložním hrdle je nutno vyčkat výsledku příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: