Prsa

dobrý den,rádi bysme s přítelem miminko,ale mě tíží problém s prsama nejen že mám malé ale jedno mi skoro nenarostlo a občas mám okolo takový tlak,jsem z dvojčat a již sem měla vrozenou vadu ledvin,přikládala sem celá léta tento problém také vrozené vadě a nikomu se nesvěřila.ted mám ale obavy jestli by nebyly nějaké potíže při těhotenství popřípadě po porodu.děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tvar nebo velikost prsou nemá na případné těhotenství žádný vliv, pokud jste jinak gynekologicky v pořádku /předpokládá to gynekologickou prohlídku/ - můžete otěhotnět bez problémů. Doporučovala bych také prohlídku ledvin - alespon ultrazvuk, aby se objasnilo i vám, (pro vaš klid) o jakou vadu se jedná. Promluvte si o tomto s gynekologem nebo obvodním lékařem, jistě vám navrhnou nějaké řešení, které vás uklidní. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: