Průjem

Dobrý den Chtěl sem se zeptat.Už mám 3 den průjem začalo to zimnici měl sem i zvýšenou teplotu ale od včerejška sem bez teplot.Včera sem byl u doktorky a předpsala mi ospamox a Enterol.A chtěl sem se zaptat kdy to tak začne působit.Předem dík za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vaše klinické potíže rozhodně patří k akutní gastroenteritidě. Otázka je, zda byla Vámi uvedená ATB terapie nasazena po výsledku výtěru z konečníku a známé citlivosti. Neboť pokud se jedná o virovou záležitost, klinika bývá stejná, antibiotika nepomohou. Na druhou strancu PNC antibiotika, do kterých Osmapox patří, nejsou běžnou terapii bakteriálních infekcí. Musíte minimálně vydržet 48 hod než léčba zabere. Nicméně se domnívám, že ve vašem případě ani zabrat nemusí.

MUDr. Lenka Rychlovská
MUDr. Lenka Rychlovská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Svitavy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Šestá nemoc
Články: Šestá nemoc
Šestá nemoc nebo-li...
Konec boomu elektronických cigaret?
Články: Konec boomu elektronických cigaret?
E-cigarety se staly v...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: