Průjem

Dobrý den, od včerejška mám velmi silný průjem. Co sním, tak ze mě jde do dvou hodin ven. K tomu mám přišerné křeče do břicha a vysokou horečku ( přes 39), kterou srážím paralenem. O prázdninách jsem měla kampylobaktera, paní doktorka mě nijak neléčila, pouze mi dala dietu ( na internetu jsem se dočetla, že kampylobakter se léčí antibiotiky). Může mít kampylobakter vliv ještě na současnost? Nebo co by to mohlo být? Děkuji Vám za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v tomhle stavu byste měla okamžitě na pohotovost, kde vám pomohou v akutním stadiu (může dojít vemi rychle k dehydrataci, ztrátě mnoha tekutin a nebo rozšíření infekce, může jít i o vysoce infekční onemocnění s rizikem nákazy okolí - salmonelosa, může jít o naprosto jinou infekci než kampylobakter, ale průjem spojený s vysokou teplotou patří k urychlenému lékařskému ošetření! Vyšetření neokládejte! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: