Průjem

Dobrý den, v úterý a ve středu večer jsem měla s přítelem nechráněný pohlavní styk a ve středu večer mi začal průjem, který trvá až do teď (do pátku) - několikrát za den mám řídkou stolici (často jako vodu) - beru antikoncepci Jeanine, průjem jsem neměla nikdy čtyři hodiny od užití tablety, vždy déle, přesto se chci zeptat, jestli je účinnost antikoncepce narušena a jestli mohu být těhotná? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možnost těhotenství samozřejmě existuje, nicméně je velmi malá. Doporučoval bych proto vyčkat konce cyklu a provést těhotenský test. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Dentální hygiena není módní záležitost, ale nutnost
Články: Dentální hygiena není módní záležitost, ale nutnost
Preventivní prohlídky jsou...
Nenechte si prací z domova
Články: Nenechte si prací z domova "krást" drahocenný spánek
Stále více lidí si nosí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest hlavy může způsobit i rýma!
Články: Bolest hlavy může způsobit i rýma!
70–80 % populace trpí...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ucpaný nos může upozornit na další zdravotní problém
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: