Psychosomatické obtíže - nestabilita

Dobrý den, měla jsem asi před půl rokem velké zdravotní potíže, které se nakonec ukázaly jako psychosomatické (měla jsem předtím psychicky náročnější období). Začala jsem užívat Coaxil, první jednu, nakonec 3 tablety denně. Beru tenhle lék již 4 měsíce a můj stav se už asi 2 měsíce nemění. Stále mám pocity nejistoty (plavání v prostoru), nestability při stání a při chůzi. Jako bych měla každou chvíli spadnout. Myslíte, že tohle může způsobovat psychika? Jinak se cítím už dobře, všechny ostatní problémy odezněly, a to jsem jich měla opravdu hodně. Nebylo by vhodné léky změnit? Má lékařka tvrdí, že mám vydržet, protože léčba potrvá déle kvůli tomu, že se léčím se sníženou funkcí štítné žlázy. Děkuji Vám za Váš názor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, máte-li pocit, že Vám lék nevyhovuje, což možné je, je jeho výměna vhodná. Je k dispozici celá řada léků, kterými se Vaše potíže dají řešit. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: