Půlroční miminko ve vysokých nadmořských výškách

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné cestovat s pulročním miminkem do Alp.resp. do nadmořské výšky 2200m.n.m. Nemůže mu to uškodit? Děkuji moc za odpověď a přeji pěkný den JJ

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tato nadmořská výška by mohla být pro kardiovaskulární a respirační systém půlročního kojence příliš velkou zátěží, hlavně pokud by byl přechod náhlý. Doporučuji Vám poradit se s pediatrem, který stav miminka zhodnotí a poradí Vám, zda je cesta ve Vašem případě vhodná.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: