Pupínek u kořene penisu

Dobrý den, děkuji a odpověď a posílám lepší, ostré foto. Snad půjde rozeznat o co se jedná. Děkuji

Odpověď odborníka:

Foto je ostřejší , ale neukazuje zcela projev,takže pokud trvá krátce , jedná se asi o condyloma, pokud ho máte dlouhodobě , tak je to normální výrustek z kůže a pokud ho chete odstranit , lze laserem. s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: