Pupínky na předkožce a žaludu

Dobrý den, mám takový problém.Zjistil jsem že mám nejspíš papile corone glandis. Mam to už od puberty. Byl jsem s tim tehdy i u své doktorky. Pokud si dobře pamatuju řekla že to nic není, ale přesto mi napsala nějakou mast. Bohužel vubec nezabírala. Na předkožce z vnitřní strany mám malé bilé pupínky a pak kolem žaludu. Pohlavní styk jsem zatím ještě neměl. Nedávno jsem měl, ale oralní sex s přítelkyní. Není to nějak nakažlivé? Chtěl vědět jestli jsem v pořádku a jestli mé partnerce nic nehrozí. Posílám vám foto. Omlouvám se, že jsem do kolonky dokumentačního videa vložil ještě jednu fotku.Chtěl jsem poslat raději obě. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Papillae coronae glandis jspu zcela fyziologický nález na kůži penisu a má je každý muž. nakažlivé to není, nic se s tím nedělá.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x