Ráda bych se zeptala - asi 6 let...

Dobrý den, ráda bych se zeptala - asi 6 let se léčím na hypofunkci štítné žlázy - beru letrox, máme 2,5 letého syna, během těhotenství se mi odběry zhoršily, tak mi byla navýšena dávka léku, kterou beru dodnes. Nyní se již 5. měsíc pokuším znovu otěhotnět, ale bez úspěchu - první syn se nám zadařil ihned. Může mít štítná žláza vliv na mé otěhotnění? Také mi po porodu zůstalo pár kil navíc, je mi 28 let. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Jano, štítná žláza, tedy její snížena funkce může mít významný vliv na otěhotnění a může mít i souvislost s Vašimi kily na víc. Doporučila bych Vám tedy návštěvu Vašeho endokrinologa a kontrolu stavu Vaší štítné žlázy.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: