Roztroušená skleroza

Dobrý den.V září 2008 jsem podstoupila magnetic.rezonanci-ložisko 6mm-nespecifická gliosa nebo demyelin plak.mozkomíšmí mok-silný a slabý oligo. pás v alkakické oblasti.,evok.potenciály-nález v nohou a lehká abnormalita v levém uchu.oční pozadí bez nálezu.Mám zvláštní záchvaty-brnění rukou,nebo nohou i obličeje,bušení srdce,třes.časté bolesti hlavy.Problém,je že tyto stavy trvají už 8 měsíců a nikdo mi neřekl nic určitého co se mnou dál.V září jdu na všechny vyšetření znovu.Chtěla bych se zeptat jak velká je pravděpodobnost,že budu mít RS?Nevím jak dál...svými záchvaty děsím sebe i své okolí a nevím z čeho se to děje. bez nálezu.Vše bylo podmíněno jistými záchvaty-brnění rukou,nohou,obličeje,bušení srdce.Ty záchvaty jsou vyčerpávající...děsím sebe,ale hlavně své okolí.Další kontrolní vyšetření mám zase až v září.Nechci chodit po doktorech a neustále otravovat,ale potíže stále trvají...Chtěla bych se zeptat,jak hodně je pravděpodobné,že dostanu RS?

Odpověď odborníka:

Zdenko, dobrý den! Nelze vyloučit, že jde skutečně o RS. Velmi doporučuji podrobné testy na chlamydie, ureaplasmata a podobné nitrobuněčné parazity, mohou fungovat jako spouštěč RS.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x