Sexuální orientace

Dobrý den pane doktore . Chci se vás zeptat jako psychologa. Můžu být homosexual když mě vzrušuje heterosexuální porno , ve kterém se soustředím skoro pořád jen na tu holku . Nebo když neonanuju u porna , tak si představuju , že mám sex se spolužačkou. Asi tak dvakrát jsem se otočil po klukovi,protože se mi na první pohled líbil.ale když jsem si potom o tom četl článek , tak jsem se dozvěděl , že je tonormální , . Ale když jsem se skusil podívat na fotografii , kde byl on , tak až po 6 minutách onanie nad tou fotkou se objevila slabá erekce. Potom , jsem si skusil představit sex sním taky až po 5 minutách onanie se objevila velmi slabá erekce. Zatím co u té spolužačky se mi při představě sexu sní stopoří penis skoro okamžitě. A při onanii nad její fotkou tak do půl minuty a představuju si , že jí líbám. Ptám se vás na to proto , že jsem byl asi před 4 lety u psycholožky a ta mi ukazovala obrázky na kterých byly různé postavy a já měl odpovědět , co pod těma postavičkami představuju. Když jsem na všechny ty obrázky odpověděl . Zavolala si moje rodiče a řekla jim , že sice jsem zženštilý , ale že to nemusí znamenat , že bych byl homosexual. Když mi to doma potom řekli , tak jsem se rozbrečel. Je mi 16 let a rád bych zažil první sex s holkou , ale bojím se, že se mi nestopoří penis. Pane doktore můžu být homosexual , podle toho , co jsem vám tu napsal. Prosím poraďte ještě dnes . Rád bych slyšel radu odborníka . Hrozně se kvůli to mu trápím . I přes to že se mi penis při pomyšlení na spolužačku při onanii skoro hned stopoří.děkuju předem.a ještě jeden dotaz . Je pravda , že homosexual může mít sex s ženou, aniž by si při tom sexu představoval muže? Četl jsem , že je to skoro normální

Odpověď odborníka:

Dobrý den Pavle, z informací, které jste mi uvedl, nevidím důvod se znepokojovat. Doporučuji poslouchat své tělo a nezabývat se tolik ve své mysli předsudky. V případě obav z první soulože je dobré zaměřit se hlavně na vzájemné mazlení a poznávání svého těla a těla partnerky a vzájemné spojení brát jako možné zakončení společného milování, ale není nic proti tomu, pokud se první soulož nepodaří, neboť bližším poznáváním sebe a partnerky se více poznáte a nebude se potom vaše mysl zabývat myšlenkami, které vyvolávají obavy a nejistotu.

PhDr. Josef Sýkora
PhDr. Josef Sýkora

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Energy – Centrum zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x