Silná menstruace

Dobrý den, je mi 44 let a třetí měsíc mám dost silnou menstraci, kdy nejsem schopna normálně fungovat. Podle výsledků u lékaře u mě nastává začínající přechod. Chtěla bych se zeptat, zda by bylo lepší brát antikoncepci nebo si nechat vzít dělohu. Z antikoncepce mám migrény, ale má být prý nějaká "přírodní", kterou bych možná zkusila. Mám 2 děti a žádné už neplánuji. Ale ty stavy - asi při změně hormonů - se už nedají vydržet. Prosím o Váš názor. Moc děkuju

Odpověď odborníka:

Hysterectomie je až poslední možnost, každá operace má i svá risika je možná hormonální léčba,případně odstranění sliznice děložní, poraďte se se svým lékařem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: