Skvrny na penisu

Chtěl bych se zeptat před třemi dny sem měl chvilu nechráněný sex s přítelkyní a po chvíli sem si vzal kondom, den po tom mne začal lehce svědit penis (né nejak extra, jen trochu) a když sem se podíval tak se mi tam udělali nějaké skvrnky které nebolí nic, přinde mi že to pomalu mizí, někde sem četl že by to mohla být alergická reakce na kondom, na lubrikant nebo že by to mohlo být možná tím že má problém se "zvlhnutím" (říkala mi že s tím mívá problémy). Tak bych se chtěl zeptat coby to mohlo být podle vás. viz. foto

Odpověď odborníka:

Theo, podle fotky a vzheledem k tomu, že obtíže samy mizí, by se o alergickou reakci jednat mohlo. Nedá se však vyloučit ani kvasinková infekce. Vhodné by bylo alergologické dovyšetření. V případě, že bude problém přetrvávat nebo se bude opakovat, navštivte kožního lékaře.

MUDr. Barbora Bačová
MUDr. Barbora Bačová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Pomozte si cvičením od bolestí zad
Články: Pomozte si cvičením od bolestí zad
Základem zdraví je zůstávat...
Lidské tělo vědcům ukazuje, jak zničit zánět
Články: Lidské tělo vědcům ukazuje, jak zničit zánět
Zánět patří k mechanismům...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Je pro vás menstruace utrpením? Může jít o signál jiné nemoci!
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
Ukládá se chřipka
Články: Ukládá se chřipka "na srdce"?
Chřipka nemusí vždy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: