Sliznice hrdla

Dobrý deň! Poprosím o odpoveď: absolvovala som vysetrenie krvi ( CRP, ASLO, sediment., TSH....) - vsetko je v norme. No neustále ma bolí hrdlo, na sliznici vzadu v hrdle mám škvrny). Mala by som sa obávať rakoviny? Dakujem

Odpověď odborníka:

Zdravím vás...pokud nekouříte, tak zcela jistě ne, jinak je váš dotaz příliš strohý a těžko spekulovat, nejčastěji bývá krk zničený a oslabený častým úžíváním antibiotik, takže bych doporučoval se jim pokud možno vyhýbat a nedávat je na každé škrábání v krku !!! choďte na čistý vzduch na hory, do lesa, k moři, na bazéně do páry atd. a nechte svůj krk pokud možno na pokoji bez chemie a antibiotik... sice to pár měsíců může trvat ale tělo se dokáže vzpamatovat skoro ze všeho pokud mu dáte čas a klid... díky, pěkný den

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: