Špinění mimo cyklus

Dobrý den, ve středu jsem byla na operaci ORL nosní přepážky a od soboty špiním a bolí mě v podbřišku a to jsem měla menstruovat až za 14dní a antikoncepci jsem také nepřestala brát...Nemohu jít ke gynekologovi beru antibiotika po operaci a není mi dobře...Chci se zeptat mohlo by se jednat o nějakou reakci po operaci? Nikdy se mi nestalo, že bych špinila mimo cyklus, ještě když beru antikoncepci...mám teda pořád brát antikoncepci nebo jí mám vysadit? Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tabletky doužívejte, špinění může být zapříčiněno nepravidelným užíváním antikoncepce. Pokud se nejedná o první 2-3 měsíce užívání antikoncepce, zajděte za svým gynekologem až Vám bude lépe a problém zkonzultujte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: