St.p. operaci

DOBRÝ DEN CHCI SE ZEPTAT 5 DNI PO OPERACI VYNETI INPLANTATU Z KYCLE ( CVA) me zacalo bolesti koleno na vnitrni strane v posteli pri leženíjakoby se mi zaseklo a nejde narovnat na maximum pri doteku na urcite misto bolest. Dooorucite mi na koleno slapat a dat si ortezu? Jedna se o operovanou ovsem kycel uz neboli krome stehu koleno uz jsem mel castecne rozhejbane

Odpověď odborníka:

Při pohybu kolena, ev. došlápnutí, manipulací s kolenem je možné natažení bočního vazu kolena, případně porušení jiné měkké struktury kolena. Kontrola u operatéra je na místě. Zajděte si na vyšetření, zhodnocení stavu kolena i kýčle. Podle výsledku případná terapie. Nyní klid, chladný obklad a lék proti bolesti jen krátkodobě, dále dle vyšetření.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: