Stav po operaci štítné žlázy

Dobrý den ,obracím se na vás s problémem po operaci štítné žlázy,mám dva měsíce po odstranění leveho laloku štítné žlázy s diagnosou folikulární adenom,před operací jsem měla stavy úzkosti ,bušení srdce,vysoký krevní tlak. Myslela jsem si ,že po operaci mé problémy ustanou ,ale bohužel neustaly ,beru pulku lokrenu ráno a při stavech uzkosti lexaurin 1.5 .Chtěla jsem se vás zeptat jestli neexistujou nějaké učinné léky na tyto stavy. Ted 18 ledna jdu teptve na náběry hormonu štítné žlázy ,tak snad pak mé problémy ustanou. Děkuji vám moc za odpověd a přeji příjemný den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s těmito stavy se doporučuji obrátit na odborníka v oboru psychosomatiky. Samozřejmě po vyloučení jiných onemocnění, zejména srdečních, ale třeba i vzácnějších hormonálních poruch. Držím palce

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: