Suchý kašel

Vážený pane doktore/paní doktorko, mám 4 a půl měsíčního syna, kterého asi tak cca 1 měsíc trápí suchý kašel. Kašel se projevuje převážně při pohybu. Už od narození trpí rýmou. Léčen mořskou vodou Sterimar ( nyní rýma výjimečně). Vše jsem konzultovala s pediatrem a ten na základě poslechu plic nám sdělil, že se může jednat o podráždění. V jeho 4 měs. byl očkován 1dávkou Hexavakcína a 1 dávka Prevenaru. Potíže stále přetrvávají ( suchý kašel,pocení, mírně zvýšená teplota ) . Lékař nám doporučil klid a zvýšený příjem tekutin.Je možné, že se může jednat o virovou pneumonii? V jeho ukončeném 3 měsíci jsme přišli do celodenního styku s miminkem, které bylo očkováno Prevenarem ( 1dávka)? A nebo se může jednat i o projev jeho vlastního očkování? Děkuji Vám za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může jít o obé - těžko bez vyšetření na dálku mohu říci více než lékař, který může vaše dítě vyšetřit. Docházejte k pediatrovi a kontultujte s ním průběžně stav vašeho synka, více dělat nelze. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x