Svědění a pálení pochvy

Dobrý den, Už je to asi 2-3 den,co mě neustále a nepříjemně svědí pochva. Přibližně 2 měsíce a půl zpět jsem měla antibiotika na zánět a zaváděcí prášky na kvasinky. Po dobrání prášků mi na kontrole bylo řečeno,že už je všechno v pořádku. Myslíte,že by se kvasinková infekce vrátila? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, ano je to možné, kontrola na gynekologii vám přinese jasno

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: