Svedeni bradavek

Dobry den! Asi pred tydnem me trapilo svedeni bradavek a bile supinky na nich. Pak to zmizelo, jenze po tydnu se to objevilo znovu. Je nejaké riziko, ze bych mohla byt tehotna? Beru pravidelne antikoncepci. Minuly mesic jsem sice slabe krvacela jeste pred vysazenim, ale pak byla menstruace na cas a jako obvykle. Nevíte, čím může být svědění způsobeno? dekuji

Odpověď odborníka:

Samostatné svědění bradavek při pravidelné menstruaci pravděpodobně nesignalizuje těhotenství, mohl to udělat i jiný prací prášek, změna intimní kosmetiky, jiné prádlo s obsahem umělých hmot ,ekzém,možností je skutečně celá řada.Zkuste BEPANTHEN PLUS

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: