Svědění pochvy

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Před pár dny jsem měla pohlavni styk s partnerem, který měl v tu dobu opar na rtech. Lízal mne a náplast, kterou měl na oparu zmizela a my nevíme, kde by mohla být. Kdyby se mi dostala do pochvy, mohl by vzniknou genitální opar ? Protože mám od té doby svědění, pálení v oblasti pochvy a malách stydkych pysků. Při močení mi to zatím nic nedělá, pouze to svědí a malinko pobolívá. Děkuji za brzkou odpověď.

Odpověď odborníka:

Vazena slecno,pokud ma Vas pritel opar na rtu, urcite neni vhodny oralni sex ani libani.Tato tzv. herpeticka infekce se prenasi kontaktem t.j. i pohl. stykem.Zda se u Vas infekce rozvine je spise zavisle na tom, jak mate silny imunitni system, ne zda jste nasli ci nenasli naplast.Pokud by jste meli ale podezreni ,ze se naplast dostala do pochvy-radeji navstivte gynekologa, nebot pak muze byt zdrojem rozvoje zanetu.

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: