Svědivá vyrážka

Muze byt svediva vyrazka ktera se objevila na brise a nasledne v trochu u klicni kosti a par pupinku na ruce priznakem HIV?cervene svedive pupinky ktere kdyz pidrbu tak vypadaji jako komari stipnuti,trochu po poskrabani vice nabehnou,cetnost je vetsi a po rozdrbani se mozna trochu prenesou jinam.jine priznaky nemam,citim se dobre.nechraneny styk asi pred mesicem.dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Andreo, vyrážka je málo běžným příznakem u HIV, a pokud tak velmi rychle zmizí a znovu se vrací. HIV se v úvodu projevuje hlavně chřipkovitými příznaky, bolestí hlavy, svalů, horečkou apod. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x