Svědivá vyrážka na penisu sama zmizela

Dobrý den,přítel měl na žaludu malé bílé pupínky,a byl celý zarudlý.Svědilo ho to,avšak vyrážka sama po týdnu zmizela.Nutno podotknout,že já měla také gynekologický problém (svědění,výtok),ale odléčila jsem ho.Může být přítel stále nakažlivý?Má si dojít k lékaři,když tam vlastně teď nic nemá? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, myslím , že nemusíte, jednalo se asi o kvasinky. Přítele pokud, nemá obtíže, není nakažlivý, za to žena může mít kvasinky a potíže mohou být velmi diskrétní. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x