Svědivý pocit na mozku, bolest

Dobrý den, jmenuji se Pavla a mám strašný problém a potřebovala bych poradit. Asi před třičtvrtě rokem jsem měla jaky si záchvat kvůli hodně velkým problémům v rodině (klepání celého těla, rychlý tlukot srdce) zavolali jsme sanitku a lékař mi dal injekci usnula jsem a ve 4 ráno mě to chytlo znova. Táta se mnou jel na pohotovost brali mi krev a jsem zcela zdráva. Zašla jsem si k doktorovi a ten mi předepsal Lexaurin 3mg. Ten mi ale opravdu nedělal dobře tak jsem ho asi po 2 měsících přestala brát protože už jsem nemohla vydržet ty stavy (připadala jsem si jako někdo jiný, nesnášela jsem sama sebe) bez prášků se to začalo trošičku lepšit a teď asi už měsíc pokaždé co se probudím cítím svědění veprostřed hlavy až k čelu. Někdy to pokračuje až k uším a někdy až do zadní části. Někdy je to ale i nepříjemná bolest. Potřebovala bych poradit moc se bojím předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, stavy, které popisujete ( klepání těla, bušení u srdce) budou zřejmě projevem panické poruchy, tedy za předopokladu, že je srdce v pořádku. Svědivé projevy na hlavě do jejího obrazu nepatří, ale ani nebývají způsobeny nějakým postižením mozku. Zkuste tablety magnezia, pokud to nepomůže, poraďte se s lékařem. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x