Svrab

Dobrý den jsem již dvakrát prelecena infectoscabem ale mam stále po tele pupínky a červene skvrnky s krvavými tečkami. Dnes jsem dostala mast belogent,pry mam vyrazku. Je mozne ze mam porad svrab?

Odpověď odborníka:

někdy i po přeléčení přetrvává podráždění kůže, ale vždy je třeba odlišit skutečné přetrvávání infekce.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: