Těhotenství?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li můžu být těhotná. Před 2 měsíci jsem vysadila po 3 letech antikoncepci, a menstruaci dostala ale slabou. takže jsem nezačala brát prášky znova, a chtěla vyčkat na další cyklus. mezi tím jsme měli s přítelem přerušovaný pohlavní styk. Teď jsem měla dostat menstruaci před týdnem a nic, proto jsem si dělala 2x těhotenský test a ten byl negativní. Může toto vynechání způsobit to,že jsem vysadila prášky?Už když jsem je brala,jsem měla menstruaci slabou.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ado! Po vynechání HAK jsou poruchy menstruačního cyklu zcela běžné a úprava cyklu trvá i dlouhé měsíce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: