Těhotenství?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by těhotenský test, dělaný 7 týdnů od styku, byl jednoznačný? Test jsem dělala 7 týdnů od styku a zároveň to jsou 2 týdny po očekávané MS. Test by v případě těhotenství ukázal jasné dvě čárky? Přišlo mi, že jsem na testu viděla tzv. ducha. Žádné příznaky nemám, jen mi přijde, že se mi trochu zvětšila prsa a ztmavly bradavky, jinak nic. Nebo mohu zvětšení prsou přisuzovat něčemu jinému? Beru 3 roky antikoncepci. Nebyla jsem si jistá, zda jsem neudělala chybu v užívání a pak mě zarazila ta prsa, proto jsem si raději dělala TT. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, trochu mi nesedí ty týdny, ale to je asi vedlejší. Test by měl být pozitivní již 5.den po vynechané menstruaci. Berete-li antikoncepci, menses občas vynechávají, bude-li se výpadek za 2 týdny opakovat, opkujte těhotenský test a případě pochybnosti si nechte udělat tst z krve. S pozdravem dr.Lidák

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x