Test

Dobrý den. Můžete mi prosím Vás poradit? Měla jsem nechráněný orální styk s kamionistou (vyprávěl mi, že byl několikrát v cizině). Podstoupila jsem tedy testy na pohlavně přenosné infekce včetně hiv s negativními výsledky jenže pak jsem zjistila, že existuje i test na hiv 2. Přenáší se hiv 2 orálním stykem a měla bych si zajít na test? Děkuju za radu.

Odpověď odborníka:

Aby jste měla naprostou jistotu doporučuji vám absolvovat INSTI HIV-1/HIV-2 Antibody Test Kit, je poměrně velmi spolehlivý, i když falešně negativní výsledky se mohou vyskytnou případně konsultujte venerologii,jaký test vám byl proveden. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: