Thc v krvi

dobry den,nepatrim medzi pravidelnych fajciarov marihuany ale obcasnych tak raz za mesiac alebo raz za dva mesiace....ale pred 7tyzdnami som fajcil sedem dni po sebe bol som na chate ...ale kazdy vecer jedno vodne bongo ,teda myslim ze male mnozstvo....a bol som na testoch na thc laboratornych v case odberu to bolo presne 40 dni od posledneho uzitia...cchel som saspytat ci je velka pravdepodobnost ze vysledky budu pozitivne....som sporotvec vela vypotim vela jem a pijem tak dufam ze tych 40 dni bez fajcenia stacilo....za odpoved vopred velmi pekne dakujem.

Odpověď odborníka:

V krvi by již stopy po užití marihuany být přítomny neměly, v moči se to nedá vyloučit- testy bývají pozitivní týdny až měsíce po delším konzumu kannabinoidů. Předpokládám však, že by výsledek byl neprůkazný, tj. nedalo by se odlišit, zda šlo o záměrnou konzumaci nebo pasívní příjem např. pobytem v zakouřeném prostředí.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Thc | Od: Janek | 21.9.2015 14:51
Dobrý den,
před několika dny jsme si dali s kamarádem
jednoho špeka po strašně dlouhý době, v nejbližší
době půjdu na kompletní lékařskou prohlídku moči i
krve, jaká je nejdelší doba zjištění. Děkuji za
odpověď.
reagovat
re:Thc | Od: uLékaře.cz | 22.9.2015 12:19
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: