Tmavší piha

Dobrý den! Mám pod prsem pihu, je tam již několik let, bohužel je to místo kam si příliš nevidím. Podprsenka mi pihu nedráždí, myslím že se ani nezvětšuje, nesvědí a neroste. Nejsem si ale jistá barvou. Přikládám foto. Myslíte že je nutné si zajít na prohlídku?

Odpověď odborníka:

Nejvhodnější by samozřejmě bylo vyšetření dermatoskopem, ale i takto podle fotografie se mi znaménko jeví jako celkem vpořádku, vzhledem k lehké nepravidelnosti rozložení pigmentu bych doporučovala 1x ročně kontroly kožním lékařem.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: