Uvolnění předkožky operativně v 1 roce

Dobrý den, můj syn byl v 1 roce na operaci s palcem pravé ruky, při této operaci mu bylo provedeno i uvolnění předkožky, protože byla příliš úzká. Po úplném zahojení však došlo zhruba po roce k opětovnému, ale malému srůstu předkožky ke kraji žaludu, ale pouze na zadní straně penisu. Nyní je synovi 6 let. Chtěla bych se zeptat, zda v tomto případě dojde k uvolnění předkožky samovolně nebo zda bude v budoucnu nutný zákrok lékaře a zda je to v tak malé míře vůbec nutné. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bude záležet, zda bude ten srůst působit problémy při přehrnování a hygieně nebo nikoliv, což bude souviset i s růstem a dospíváním syna.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Když se řekne srdeční infarkt
Články: Když se řekne srdeční infarkt
Srdeční infarkt je běžně...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kůže prozradí, na co je tělo alergické
Články: Kůže prozradí, na co je tělo alergické
Mnoho lidí přichází k...
Roztroušená sklerosa
Články: Roztroušená sklerosa
Roztroušená sklerosa je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: